Vårt team

CasaConcept er et eiendomsmeglingsfirma som holder til i Fuengirola på Costa Del Sol. Selskapet ble opprettet i 2016 og vi har lang erfaring å selge og kjøpe eiendom. Vi er eksperter i å søke og matche eiendommer med våre klienter, og vi garanterer en personlig og dedikert service til alle våre klienter. Vi fokuserer på å møte våre klienter sine ønsker og behov. Vi vil alltid levere de beste valgene av eiendom for hver klient.

Vi kjenner Costa del Sol som det skulle vært vår egen lomme fordi vi bor her. La CasaConcept være det naturlige valget når du tenker å selge eller kjøpe eiendom på Costa del Sol. Vi garanterer en personlig og dedikert service til alle våre klienter.

Nils Sydness

Nils Sydness

President/CEO

Nils har lang erfaring innen finans- og eiendomsbransjen både i Norge og internasjonalt. De siste årene har han tilbrakt store deler av tiden sin i Spania der han er administrerende direktør i CasaConcept. Nils fokusere mye av arbeidet sitt på utvikling av eiendom her i Spania. I tillegg til dette holder han også på med andre eiendomsprosjekter i både Litauen og i Norge.

Bente Furulund

Bente Furulund

Partner

Bente er norsk og er en veldig erfaren megler som håndterer det norske markedet. Hun har tidligere drevet med salg innen eiendomsmegling, utleie og forvaltning i Norge i over 20 år. Hun har også hatt sitt eget kontor i Privatmeglerkjeden. De siste årene har hun bodd flere steder på Costa del Sol og kjenner kysten meget godt. Hun har også sitt kontor i Norge og holder seminarer, presentasjoner i næringslivet, er på messer og også gjerne i mindre grupper privat. Som regel i følge med sine advokater og eller finansiell tilbyder slik at man får en komplett presentasjon og forståelse av handel i Spania.

Pernille Marie Skyttern Sydness

Pernille Marie Skyttern Sydness

Salg og administrasjon

Pernille er en av våre norske melglere, og hun har utviklet nære bånd til Spania. Hun har en grundig forståelse av den spanske kulturen og språket etter å ha tilbrakt betydelige perioder på Costa del Sol gjennom oppveksten. Pernille har studert eiendomsmegling på BI i Norge. I dag jobber Pernille som melger og samtidig som hun gjør administrativt arbeid for CasaConcept.

Kontakt Oss

If you don’t find what you’re looking for, we’ll find it for you.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.