Estepona

Estepona har det beste som fjellet og sjøen kan tilby. Her finner du attraksjoner og aktiviteter å gjøre for hele familien, store og små. 

Med alle sine attraksjoner og severdigheter, tiltrekker Estepona besøkende fra hele verden, og det er også et populært område blant nordmenn og skandinavere generelt.  Den fornyede gamlebyen, er en av de vakreste i Andalucía, og labyrinten av de hvite gatene som er dekorerte med fargerike potter med blomster, er selve essensen av den kystnære andalusiske byen.

Estepona er en meget kulturell ny, og viser kunst i gatene. Her finner man alt fra utendørs skulpturer av kjente kunstnere, og kunstneriske veggmalerier som pryder bygningene langs veien. Byen er alltid pyntet med fargerike blomster i gatene, og den den holdes velstelt gjennom hele året. 

Mellom byene La Rada og El Cristo ligger den sjarmerende marinaen i Estepona. Her finner man alt fra kafeer, barer og restauranter, og det er et utrolig hyggelig området å være på dagen og om kvelden. Gå en spaserturog se marinaens overdådige yachter, samt sjarmerende fikskebåter i all sin herlighet. Hvis du kommer på en søndag, kan du også shoppe rundt bodene på det populære turistmarkedet, som ligger rett i havnen, som selger håndverk og lærvarer.

1 2 3 73

Kontakt Oss

If you don’t find what you’re looking for, we’ll find it for you.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.