Velkommen til Casa Concept Eiendomsmegling!

CasaConcept er et norskt eiendomsselskap med et internasjonalt team som består av engasjerte og erfarne meglere som spesialiserer seg i boliginvesteringer på Costa del Sol.

Kontakt oss når om du ønsker å kjøpe eller selge eiendom her på Costa del Sol. Vi er her for å hjelpe deg uansett hvor i prosessen du er.
Våre meglere snakker norsk, engelsk, svensk, finsk og spansk.

Følg oss på Facebook og Instagram for å se de nyeste boligene og prosjektene vi jobber med akkurat nå! 

Våre Spesialområder

Golfeiendommer

Med over 70 golfbaner er Costa del Sol også populæert kalt Costa del Golf den beste destinasjonen for europeiske golfelskere. Det er veldig få steder som har like bra fasiliteter og et såpass stort antall golbaner som det du finner her. Klimaet gjør det også mulig å spille golf året rundt.

CasaConcept kan hjelpe deg til å finne de beste eiendommene langs golfbanene, kontakt oss så finner vi det du vil ha!

Nye prosjekter

De siste årene har nybygg blitt populært på kysten igjen. Vi har tilgang til planlagte prosjekter langs hele kysten, og vi tar deg gjerne med for å se tomter samt presentasjon av prosjektene. 

Om du ønsker en nybygd villa, penthouse, rekkehus, leilighet eller en bolig langs stranden? Ta kontakt så vil vi finne noe som møter dine krav.

Finca i Spania

Finca er et spansk ord for "eiendom", og refererer til landlig eller dyrkbar eiendom. Det er typisk en hytte, gårdsbygning eller boliger på eiendommen og det ligger i nærheten til dyrkbar jord eller skog.

For mange er dette drømmen om Spania, og vi elsker også disse eiendommene. Kontakt oss for å finne den perfekte finca!

Luksuseiendommer

CasaConcept har muligheten til å selge alle mulige eiendommer. Vi har et stort utvalg av luksuseiendommer langs hele kysten. Ser du etter en villa eller leilighet med wow-faktor eller en penthouse der ingen andre har noe liknende?

Det finnes et godt utvalg av disse type boliger her, og gleder oss til å vise deg noen av de mest eksklusive boligene langs kysten. Kontakt oss og se valgene vi har tilgjengelig!

Strandeiendommer

En bolig rett på stranden er noe alle ønsker seg, og det er mer enn mulig langs Costa del Sol.

Vi tilbyr flere typer eiendommer på stranden i form av villaer, rekkehus, leiligheter og penthouse med direkte adgang til stranden.
Hva er vel bedre enn det? Fortell oss om din drømmebolig, så finner vi den sammen! Kontakt oss her i dag.

Investeringer

Vi jobber nært med utbyggere, arkitekter, investorer og banker. Vi kan tilby muligheter i hoteller, kommersielle bygninger, nye boligprosjeker, tomter og andre investeringsmuligheter.
Vi har lang erfaring med å finne investeringer med god til utmerket avkastning. Kontakt oss, så kan vi ta en videre samtale om dette!

Sell din bolig gjennom oss

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Anbefalinger

" Jeg verdsetter det Bente Furulund på CasaConcept gjør, alltid tilstede - alltid der til å hjelpe, hun er flink og har et godt øye til gode eiendomskjøp, bruk Bente på CasaConcept hvis dere skal kjøpe på Costa del Sol. "

Johnny Gravfort

Norge